Oulun ammattikorkeakoulu

E-aineistot A-Ö / A-Z Databases

Selaa listaa aiheen ja tietokannan tyypin mukaan / Browse databases by subject and type

Loading...

Uusimmat aineistot ja koekäyttöaineistot / New Databases and Trials

Loading...
Oletko jo tutustunut näihin? / Have you seen these already?
  • etakaytto
Uusi / New
Kliininen farmakologia ja lääkehoito käsittelee sairauksien lääkehoitoa suomalaisten hoitokäytäntöjen mukaisesti. Teosta päivitetään jatkuvasti ja sen sisältämän kliinis-farmakologisen tiedon ajankohtaisuus tarkastettu. Kliininen farmakologia ja lääkehoito on Kandidaattikustannuksen tuote. Palveluun on luotava henkilökohtainen käyttäjätunnus.
Safari Books Online on uudistunut. Safari on nyt O’Reilly’s Learning Platform for Higher Education, ja se sisältää kymmenien tuhansien e-kirjojen lisäksi runsaasti videoita ja muita aineistoja. Aihepiirit vaihtelevat ohjelmoinnista tietoliikennetekniikkaan sekä graafisesta suunnittelusta liiketoimintastrategioihin. Palveluun kirjaudutaan Oamkin sähköpostiosoitteella.
--
The O’Reilly for Higher Education digital platform, which includes more than 38,000 book titles and more than 30,000 hours of video.  Topics range from programming to IT networking to project management to graphic design to business strategy. The content includes code snippets, certification preparation materials, practice exercises, training videos, and much more. Register with Oamk email and use anywhere and anytime.

E-aineistojen etäkäyttö / Remote access


Kirjaston hankkimaa elektronista aineistoa on mahdollista käyttää myös Oamkin verkon ulkopuolelta kuten kotikoneelta.

--

Electronic material acquired by the library can be used even outside the network of Oulu UAS, for instance from home.

Loading...
title
Loading...