Skip to main content

Tervetuloa Oulun ammattikorkeakoulun kirjastoon!: Toimipisteet

Tervetuloa kirjastoon!

Tämä opassivusto on tarkoitettu sinulle, Oamkin uusi opiskelija. Oamkin kirjasto tarjoaa kattavat ja ajantasaiset aineistot ja palvelut opintojen tueksi. Jotta pääset alkuun, näillä opassivuilla esitellään pähkinänkuoressa Oamkin kirjaston toimintaa ja palveluita. Samat tiedot, mutta tarkemmin, löytyvät  kirjaston www-sivuilta.

Aivan ensimmäiseksi tarvitset kirjastokortin! Ilmoittaudu lainaajaksi täällä >>

4 toimipistettä - kirjasto joka kampuksella

Oamkin kirjastolla on yhteensä 4 toimipistettä. Jokaisella toimipisteellä on omat kokoelmansa. Kampuksilla tarvittavat kurssikirjat ja muu opinnoissa välittömästi tarvittava materiaali löytyy pääsääntöisesti kyseisen kampuksen kirjastosta. Yleiskokoelmat on keskitetty Oulun toimipisteiden kesken Kontinkankaan kirjastoon. Tekniikan, kulttuurialan, liiketalouden ja luonnonvara-alan kirjallisuutta on siis useammassa eri kirjastossa. Leevin kautta voi tilata kirjoja noudettavaksi muihin toimipisteisiin.

Oulun ammattikorkeakoulun kirjasto

Kirjaston nettisivut

Ota yhteyttä ja anna palautetta

Kirjastojen tilat ja laitteet käytössänne

  • tietokoneita
  • tulostimia
  • lukupaikkoja
  • ryhmätyötiloja

Kirjaston omatoimikäyttö

Kontinkankaan, Kotkantien, Teuvo Pakkalan kadun ja Oulaisten kampusten Oamkin opiskelijat ja henkilökunta voivat käyttää kampusten kirjastoja myös aukioloaikojen ulkopuolella. Omatoimiaikana kirjaston aineistot, tilat ja työvälineet ovat käytettävissä vapaasti. Lainaaminen ja palauttaminen onnistuu automaateilla.

Muista myös verkkopalvelut!

 

 

 

 

 

 

Kirjaston asiakkaana käytössäsi on myös laajat verkkoaineistot.

Lue E-aineistotarjonnasta ja käytöstä täältä.

Ajankohtaista kirjastossa

Loading ...

Kirjaston blogi

Loading ...