Oulun ammattikorkeakoulu

E-aineistot A-Ö / A-Z Databases

Selaa listaa aiheen ja tietokannan tyypin mukaan / Browse databases by subject and type

Loading...

Uusimmat aineistot ja koekäyttöaineistot / New Databases and Trials

Loading...
Oletko jo tutustunut näihin? / Have you seen these already?
  • etakaytto
Uusi / New
Monialainen artikkelitietokanta. Sisältää kokotekstiartikkeleita sekä artikkeliviitteitä. Aihealueina mm. kasvatustieteet, yhteiskuntatieteet, humanistiset tieteet, liiketalous, tekniikka ja sosiaali- ja terveysala. Academic Search Premier on aiemmin käytössä olleen Academic Search Eliten laajennettu versio.

Ohjeet: valitse ensin EBSCOhostWeb ja sen jälkeen Academic Search Premier.
--
Full text database with multidisciplinary content.
  • etakaytto
Uusi / New
Aihealueita ovat mm. johtaminen, markkinointi, kirjanpito, verotus ja liiketalouteen liittyvä tietotekniikka. Business Source Premier sisältää kokotekstiartikkeleita liiketalouden alan julkaisuista. Aineistoa on vuodesta 1886 alkaen. Business Source Premier on aiemmin käytössä olleen Business Source Eliten laajennettu versio.

Ohjeet: valitse ensin EBSCOhostWeb ja sen jälkeen Business Source Premier.
--
Business Source Premier provides full text for more than 2,300 journals. This database provides full text back to 1886, and searchable cited references back to 1998. Business Source Premier is superior to the competition in full text coverage in all disciplines of business, including marketing, management, accounting, finance and economics.
MOT Kielipalvelu sisältää seuraavat palvelut: Sanakirjat, Kääntäjä ja Kielentarkistin. MOT Sanakirjat sisältävät kattavasti yleiskielen sanastoa sekä erikoisalan sanastoa esimerkiksi lääketieteen, tekniikan, kaupan, talouden ja lakitieteen aloilta.
--
Mot Kielipalvelu contains dictionaries, machine translation and proofreading. MOT Dictionaries cover both general language vocabulary as well as specialist vocabulary, for example from the fields of medicine, technology, commerce, economics, and law.

E-aineistojen etäkäyttö / Remote access


Kirjaston hankkimaa elektronista aineistoa on mahdollista käyttää myös Oamkin verkon ulkopuolelta kuten kotikoneelta.

--

Electronic material acquired by the library can be used even outside the network of Oulu UAS, for instance from home.

Loading...
title
Loading...