Skip to main content
Oulun ammattikorkeakoulu

Tanssi: Internet-lähteet ja työkalut

Säpinää sälleihin

Säpinää Sälleihin on tanssinohjaajien ja -opettajien käyttöön tuotettu poikien tanssitoimintaa tukeva aineisto. Aineisto on kerätty tanssin asiantuntijoilta Jarmo Lehikoiselta (kasvatustieteen maisteri, kansantanssin ohjaaja) ja Jussi Kaijankankaalta (tanssinopettaja). Yksiin kansiin sen on koonnut Anu Kokkonen (tanssinopettaja, amk). Piirrokset ovat Emmi Malkin käsialaa. Taiteen keskustoimikunta on tukenut aineiston tuottamista.

kuvituskuva

Tanssin Tiedotuskeskus ry on tanssin alan asiantuntija

 

Tiedotuskeskus palvelee ja neuvoo, viestii ja vaikuttaa. Tanssin Tiedotuskeskus edistää tanssitaiteen asemaa, toimintaedellytyksiä ja tunnettuutta Suomessa sekä tekee suomalaista tanssitaidetta tunnetuksi ulkomailla. Tiedotuskeskus pyrkii parantamaan tanssin asemaa myös tukemalla tanssikulttuurin kehitystä.

kuvituskuva

Opetussuunnitelmatyö ja osaamisperusteisuus

Ammattipeda-sivusto on tarkoitettu kaikille ammattikoulutuksen kehittäjille, oppilaitosjohdon edustajille, opetustoimen henkilöstön osaamisen kehittämisestä vastaaville sekä opetustoimen henkilöstökoulutuksen tuottajille. Sivusto antaa ideoita osaamisperusteisen ammatillisen koulutuksen toteutukseen käytännössä sekä tukee yksilöllisten opintopolkujen toteuttamista esittelemällä työvaltaisen oppimisen, yrittäjyyskasvatuksen ja yrittäjyyden, rikastetun oppimisen sekä mobiliioppimisen hyödyntämismahdollisuuksia.


kuvituskuva

American Ballroom Companion

kuvituskuva

The Library of Congress Music Division esittelee yli 200 eurooppalaista ja amerikkalaista salonkitanssia vuosilta 1490-1920

Työkaluja

Musiikkia

Urheilututkimukset

Urheilututkimukset.fi on urheilututkimustietokanta, joka sisältää tieteellisiä tutkimusraportteja, soveltavia tutkimusraportteja eri lajeista, yliopiston opinnäytetöitä eri tasoilta, ammattikorkeakouluopiskelijoiden lopputöitä sekä muita urheilututkimukseen liittyviä raportteja.

Loading ...