Skip to main content
Oulun ammattikorkeakoulu

Energia- ja automaatiotekniikka: Hae artikkeleita

Hae e-artikkeleja ulkomaisista e-lehdistä Finnassa:

Jos olet et ole kampuksella, ota VPN-yhteys koulun verkkoon tai kirjaudu sisään Finnaan, niin saat enemmän hakutuloksia ja sinulla on pääsy maksullisiin artikkeleihin.


Hae e-artikkeleja ulkomaisista e-lehdistä Google Scholarissa:

Jos olet et ole kampuksella, ota VPN-yhteys koulun verkkoon niin sinulla on pääsy myös maksullisiin artikkeleihin.

Tutkimusartikkelien hakeminen

 

Artikkeliviitteitä ja kokotekstejä on tallennettu eri kustantajien ylläpitämiin tietokantoihin. Tälle sivulle on koottu linkit ja esittelyt kirjaston kautta käytössä olevista viite- tai kokotekstitietokannoista. 

Tietokannoista ei voi hakea yhtäaikaa, vaan haut pitää tehdä jokaisessa erikseen. Osa näistä on haettavissa Finnan ulkomaisten artikkelien haun kautta.

Oman alasi painetut lehdet löydät kampuksesi kirjastosta. Lehtiä voi lainata normaalisti. Huomaa, että uusinta numeroa ei lainata.

 

 

Refworks

Refworksin avulla voi tehdä tietokannan omista kirjallisuusviitteistä, järjestää viitteet eri kansioihin esim. tutkimusaiheittain, selata viitteitä esim. kirjoittajan nimen, lehden nimen tai itse lisätyn hakusanan avulla ja luoda artikkeliin pyydetyn mallin mukaisen lähdeluettelon automaattisesti.

Etäkäyttö

Oamkin opiskelijat ja henkilökunta voivat käyttää kirjaston hankkimia maksullisia elektronisia aineistoja Oamkin verkon ulkopuolella. Kirjautumiseen tarvitaan studentsin/staffin käyttäjätunnus ja salasana.

Käyttöoikeudet

Kirjasto hankkii e-aineistoja sekä Kansalliskirjaston FinELib-konsortion kautta että suoraan aineistotoimittajilta. E-aineistosopimuksissa määritellään aineistojen käyttöoikeudet ja -rajoitukset. Tällaisia ovat esimerkiksi tulostukseen, linkityksiin ja lähdeviittauksiin liittyvät asiat. E-aineistoja ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin.