Skip to main content
Oulun ammattikorkeakoulu

Suun terveydenhuolto: Etusivu

Suun terveydenhuollon tiedonhakuopas

 

Tervetuloa suun terveydenhuollon tiedonhakuoppaaseen! Tämän oppaan eri välilehdiltä löydät tietoa Oulun ammattikorkeakoulun kirjaston tarjoamista tietokannoista. Mukana on myös vinkkejä tiedonhakuun. E-aineistojen etäkäyttöohjetta noudattamalla voit tehdä tiedonhakuja myös oppilaitoksen ulkopuolella. Jos jokin asia mietityttää, ota yhteyttä kirjastoon, niin kerromme lisää!

 

Mistä apua hakusanoihin?

Ennen tiedonhaun aloittamista kannattaa miettiä, millä hakusanoilla lähdet hakemaan tietoa. Mitkä käsitteet liittyvät olennaisesti aiheeseesi? Hakusanojen pohdinnassa kannattaa hyödyntää erilaisia sanastoja. Lisää hakusanoja voit löytää myös hakujen aikana.

E-aineistojen etäkäyttö

Kirjaston hankkimaa e-aineistoa on mahdollista käyttää Oamkin verkon ulkopuolelta, esimerkiksi kotoa tai työpaikalta. Käyttö on mahdollista vain Oamkin opiskelijoille ja henkilökunnalle. 

Näistä on hyvä aloittaa! 

Puuttuuko kirjastosta jokin teos?

Celian äänikirjat lukemisesteisille

Celian äänikirjoja voivat käyttää opiskelijat, joille tavallisen kirjan lukeminen on sairauden tai vamman vuoksi vaikeaa. Kirjojen käyttöön oikeuttavat esim. lukivaikeus tai oppimisvaikeus.

Lue lisää kirjaston Celia-oppaasta >>