Skip to main content
Oulun ammattikorkeakoulu

Tanssi: Hae lehtiä ja artikkeleja

Hae e-artikkeleja ulkomaisista e-lehdistä Finnassa:

Jos olet et ole kampuksella, ota VPN-yhteys koulun verkkoon tai kirjaudu sisään Finnaan, niin saat enemmän hakutuloksia ja sinulla on pääsy maksullisiin artikkeleihin.


Hae e-artikkeleja ulkomaisista e-lehdistä Google Scholarissa:

Jos olet et ole kampuksella, ota VPN-yhteys koulun verkkoon niin sinulla on pääsy myös maksullisiin artikkeleihin.

Kotimaisten artikkelien hakeminen

Suurin osa kotimaisista ammattilehdistä on julkaistu painettuna. Finnaan ei ole kuitenkaan tallennettu lehtien artikkelitietoja joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta.

Voit etsiä artikkeleja tietystä aiheesta alla listatuista tietokannoista. Tietokannoista ei voi hakea yhtäaikaa, vaan haut pitää tehdä jokaisessa erikseen.

Oman alasi painetut lehdet löydät kampuksesi kirjastosta. Lehtiä voi lainata normaalisti. Huomaa, että uusinta numeroa ei lainata.

 

International Bibliography of Theatre and Dance with Full Text

Hae ulkomaisia e-lehtiä aiheella tai nimellä


Pedanssi

Lehden tarkoitus on lisätä keskustelua tanssista, tanssin ilmiöistä ja tanssikasvatuksesta. Tanssikasvatuksen näkökulmia tullaan tarkastelemaan mm. baletin, kansantanssin, showtanssin ja paritanssin viitekehyksistä. Lehden sisällöstä vastaa toimituskunta, johon kuuluu Oamkin tanssin tiimin henkilökuntaa, opiskelijoita, alumnijäsen sekä julkaisijan eli Pohjois-Pohjanmaan taiteen ja kulttuurin tuen (Potku ry:n) edustaja. Pedanssi ilmestyy 3-4 kertaa vuodessa.

Tanhuviesti

Suomalaisen Kansantanssin Ystävät ry:n julkaisema verkkolehti kertoo kansanmusiikin lisäksi aihetta käsittelevästä kirjallisuudesta, uusista äänitteistä, alan tapahtumista ja koulutuksesta, tallennus- ja tutkimustoiminnasta sekä kansanperinteestä, kansallispuvuista ja muusta alaan liittyvästä. Tanhuviesti kertoo myös alalla tehtävästä kansainvälisestä yhteistyöstä.

Tanhuviesti on ilmestynyt verkkolehtenä vuodesta 2004 alkaen. Saatavissa lisäksi lyhyesti tietoja vuosien 2000-2003 numeroiden sisällöstä.

Liikekieli.com - Tanssitaiteen verkkolehti

Loading ...